IMPORTANT: Evenimentele de Miercuri și Sâmbătă - Couples Only

Termeni si Conditii

Reguli si bune practici

Sweet Club isi rezerva dreptul de a analiza si selecta pe baza unor criterii obiective toate solicitarile cu privire la calitatea de membru!

Sweet Club (by www.swinger-romania.ro) este o locatie privata, cu circuit inchis, conceputa pentru a satisface absolut toate cerintele comunitati swingers. Pentru a participa la petrecerile organizate in SWEET CLUB trebuie sa aveti minim 18 ani, sa cunoasteti si sa fiti de acord cu termenii si conditiile clubului si desigur o rezervare valida!

Toate activitatile sexuale sunt voluntare si se bazeaza pe acordul reciproc al persoanelor.

- NU, este NU intotdeauna !

Va rugam sa respectati intimitatea altora in cazul in care vi se solicita acest lucru. Ne rezervam dreptul de a selecta clientela cat si de a refuza anumite rezervari (chiar daca sunt membri www.swinger-romania.ro). Persoanele care prin comportament sau limbaj deranjeaza ceilalti participanti vor fi condusi la iesirea din locatie, iar accesul le va fi interzis permanent. Club Swing a fost destinat si construit pentru a satisface chiar si cele mai rafinate gusturi! Acum este la dispozitia dumneavoastra, pozitionat aproape de centrul Bucurestiului, de asemenea echipat cu multe facilitati, cum ar fi: bar, o zona de socializare, sauna, jacuzzi, cabine de dus, vestiar (inclusiv casete bunuri personale), camera deschisa (Open Play Room), camera individuala (Private Room), camera destinata cuplurilor si doamnelor (Red Room), mai avem de asemenea o zona de capacitate mai mare pentru organizarea de petreceri private. Maxima siguranta, discretie si confidentialitate, nu sunt doar serviciile dar si indatoririle noastre pentru a va oferi confort si o stare de spirit buna pentru intreaga perioada de timp petrecuta in Club Swing.

Aveti si alte propuneri pentru noi? Va doriti ceva in plus fata de cele existente? Nimic mai simplu: acum aveti ocazia sa va expuneti ideile, pentru ca Club Swing tine cont de de toate parerile utilizatorilor sai.

Va asteptam la noi

Swing Club

de la ora 22:00

O atmosfera de vis Si nu vei mai vrea sa pleci Swinger Romania

Swing Club

de la ora 22:00

Petrecem toata noaptea pana la rasarit Swinger Romania

Swing Club

de la ora 22:00

Clubul pasiunilor tale Elibereaza-ti dorintele ascunse Swinger Romania

Ultimele noutati

  • Swing Club
  • Party Swing Bucuresti, Romania

  • Swing Club
  • Party Swing Bucuresti, Romania

  • Swing Club
  • Party Swing Bucuresti, Romania
  • Swing Club

  • Swing Club
  • Party Swing Bucuresti, Romania
  • Swing Club

Copyright © 2016 Toate drepturile rezervate Swinger Romania